Jako Zespół Szkół Ekonomiczno-Chemicznych w Trzebini z profilem gastronomicznym, wyszliśmy z inicjatywą od klas wraz z Panią Dorotą Suruło, że potrzebujemy czegoś kreatywnego. Postawiliśmy na bloga. Będzie to taka nasza mała odskocznia od codziennej nauki. Będą tu pokazywane liczne przepisy
(o które domaga się grono osób) wraz z ciekawymi wyjazdami, które organizujemy dla urozmaicenia i poszerzenia naszych umiejętności.
(o które domaga się grono osób) wraz z ciekawymi wyjazdami, które organizujemy dla urozmaicenia i poszerzenia naszych umiejętności.
Pora od czegoś zacząć! Na ostatnich zajęciach klasa 2G przygotowała kurczaka w cieście francuskim na różne sposoby z dodatkiem 3 różnych sosów. Niżej zaprezentujemy co to udało im się stworzyć z bardzo prostych składników. Wygląda smakowicie!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz